Malin Björklund

Här är mitt liv

Inte så duktigt

Publicerad 2011-08-28 20:16:45 i Allmänt,

Har inte varit ens i närheten av mina böcker idag. Inte bra, inte alls bra! Tog en sväng ner på marknaden idag för att handla strumpor och massa block. Och när jag kom hem kämpade jag verkligen me att hålla mig vaken, men det gick bara inte. Däckade på soffan och vaknade vid 17.. Jag som hade tänkt räkna matte hela eftermiddagen och köra hårt på svenskan imorrn.
Så nu kör jag på med tvätten i stället. Har en JÄTTE HÖG som ska vikas och läggas in. Sen tänker jag belöna mig me film, The hangover II, och en skål me popcorn :) Och imorrn så får jag köra hårt me pluggandet i stället.

Annars har det inte hänt så mycke i helgen. Var barnvakt till Stella igår, så film. Först Trassel och sen Prinssesan och grodan. Älskar Disney :)

Nu ska jag vika tvätt!

Frukost-paus

Publicerad 2011-08-27 10:25:41 i Allmänt,

Gick upp tidigt och satte mig me matten. Nu tar jag en liten paus, måste ha frukost. Matte suger, men måste plugga. Jag ska ha minst ett G när jag är klar. Och jag trodde aldrig jag skulle sitta och plugga matte kl 8 en lördags morgon... Tänkte hinna med några sidor innan jag gör mig i ordning och går ner på marknaden.

Ska väl äta upp och sätta fart.. Farligt att ta en paus, lätt att man fastnar och lite svårt att komma igång igen.

Klarar jag den här terminen ska jag ge en guldmedalj till mig själv!

Visdom

Publicerad 2011-08-25 20:38:54 i Allmänt,

Vad jag lärt mig idag:

Kör inte en bil som har en fet lysande röd lampa på instrumentbrädan, bilen dör.

Lärare finns inte där för att lära oss saker, bara belysa problemet. Lära sig gör man av sig själv och sin bordsgranne.

Nu måste jag bara komma på hur jag ska få bilen från Slite till Vibble på söndag...?

Annars händer inte så mycke, imorrn har jag inga planer och på lördag ska jag vara barnvakt. På lördag är det Slite marknad. Har missat den de senaste åren så ska bli lite kul att gå på den.
Imorrn blir det först engelska på morgonen och sen blir det självstudier till eftermiddagen då jag har matte med min lärare som inte lär ut. Kul. Får man ens säga så som lärare?

Nu ska jag fortsätta titta på CSI Miami, men jag vet inte om det är så bra egentligen. Det handlar om voodoo och eftersom jag är själv och väldigt lättskrämd så kanske jag ska sluta.. Men det är ju lite spännande och eftersom det är CSI så bör det ju sluta me naturliga förklaringar, eller?

Sommaren

Publicerad 2011-08-24 22:03:44 i Allmänt,

Som vanligt har jag inte orkat uppdatera under sommaren. Den går så fort och vem vill sitta inne framför datan när man är ledig? Det har hänt hur mycke som helst, som vanligt :)

Sommaren har bestått av jobb, regn, mysiga kvällar, road tripp och sömn! Och jag har nog inte lyckats fota något under hela sommaren.. Kul..

Nu börjar hösten komma krypande.. Känns lite små spännande. Började skolan igår :) Kom hem och däckade.. Helt död. Hoppas jag kommer in i det snart annars ligger jag nog illa till..

Ska försöka uppdatera lite bättre nu när jag inte jobbar så mycke...

Om

Min profilbild

Malin

En blogg om mig och mitt liv. Mina tankar om livet i stort och smått. Försöker leva nu och här hela tiden. Imorrn kan det vara försent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela